Apple iphone 5 çıktı?

Apple iphone 5 çıktı. iphone 5 çıktığı ilk dakikalardan itibaren beklentileri tam anlamıyla karşılamış durumda değil. En yakın rakibi Samsung s3 ile karşılaştırıldığında birçok yönden fark atıyor iphone 5'e.

Günümüzün telefonlarının genel en uç sınırlarını belirleyen bu iki firmaya rekabeti önümüzdeki modellerde daha da kızışacak gibi görünüyor. S3'ün şöyle bir avantajı da bulunuyor. Yurt dışı gelenlerine farklı İM numarası atılabiliyor ve fiyatı bira daha makul seviyelerde tutuluyor. Fakat iphone 5 bu şekilde bir sistemi desteklemiyor. Yani Türkiye çıkışlı olacak. Bu ne demek fiyatının S3'e göre çok daha fazla olacak demek.

Iphone 5'te 4'e göre göze çarpan birkaç değişiklik boyutu ve ağırlığı, birde görüntü kalitesinin artırılması olmuş. Güzel bir kamera konmuş. Konuşma anlama sistemi geliştirilmiş. Komutunu anlar hale gelmiş tabii Türkçede bu özellik desteklenecek mi meçhul. Yada ücretli mi olacak.

fiyatı 64 GB için 399 dolar makul bir fiyat fakat Türkiye için ne olur bilinmez. buraya gelinceye kadar 10 kilometre yapacak nede olsa. 4S fiyatıyla aynı olacak deniyor fakat bizim Türkler illa fazla yaparlar çünkü 4S fiyatını aşağı çekmezler.

Karar sizin iki ürün var ve ikisinin de kullanıcısı olanlar var bence bu fiyatlara ülkemden telefon almak çok da karlı bir iş değil. Şimdilik eski nokia c6'ya devam edeceğim.

http://sosyalmedya34.blogspot.com/

http://www.ceptelefonmodelleri.org/
http://telefonhaberleri.blogspot.com/
http://urunincelemeleri35.blogspot.com/
http://www.cemrehaber.com/
http://guncelgsmhaberleri.blogspot.com/
http://habersms.blogspot.com/
http://haberturkey1.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

 
LisseForumlari