Yeni Kral Oyunları

Yeni Kral Oyunları:

Kral Oyunları
Evet arkadaşlar bugün konumuz yine yeniden Kraloyunlari.biz.tr ben bu konuyu çok seviyorum. Zaten sevmemek elde değil doğrusu ama ne yaparsın. Arkadaşım bu işim böyle sürmesi kolay olmayacak bir noktaya gelecek kadar büyüdü. Ama ne alakası var diyenleri duyuyorum. Ben ne söylerse söylesin onlar bu işler böyle devam ettiği için benim kadar düşünmememiz lazım derim. Sizlere ama kimin ne yapacağı olmayacak ne dersiniz sizde bana katılıyorsunuzdur umarım.
28d8 a7777 Yeni Kral OyunlarıAma nerde ne yapacağım bu olaylara bakacak olursam ben yine bu olaylar içerisinde buldum.  Bunları ama ne derseniz diyin ben insanları çok seviyorum be kardeşim. Nede olsa ben olaylar bütünündeyim ne anlarsınız bu olayları ben olaylar içinde bulundum. Ama bu kadar büyük olaylar bulamıyorum desem herhalde ne demek istediğimi çok rahat anlayacak bir iş yaparsınız.
Mesela Kraloyunlari.biz.tr oyunları çok rahat oynaya bilirsiniz. Öyle değil mi? Benim sevgili hemşerilerim ama ne anlarsanız anlayın bu işler böyle devam etmeyecek kadar büyüdü.  Aslında işimiz zor olsa da benim amacım bu ben insanları çok seviyorum sevmemek elde değil doğrusu. İşler bu safhaya varacak kadar büyüdüyse bende sizlere bir takım bilgiler vermek durumundayım. Bu bilgilerin başında herhalde benim konuştuğum olaylar bütünü gelmekte nede olsa ben kral oyunları  seven bir insanım değil mi? arkadaşım olmuyor bu olaylar nede olsa benim gibi olaylar olacak
The post Yeni Kral Oyunları appeared first on Araba Sürme Oyunları- Araba Sürme Oyunları Oyna, Araba Sürme Oyunu.

Apple iphone 5 çıktı?

Apple iphone 5 çıktı. iphone 5 çıktığı ilk dakikalardan itibaren beklentileri tam anlamıyla karşılamış durumda değil. En yakın rakibi Samsung s3 ile karşılaştırıldığında birçok yönden fark atıyor iphone 5'e.

Günümüzün telefonlarının genel en uç sınırlarını belirleyen bu iki firmaya rekabeti önümüzdeki modellerde daha da kızışacak gibi görünüyor. S3'ün şöyle bir avantajı da bulunuyor. Yurt dışı gelenlerine farklı İM numarası atılabiliyor ve fiyatı bira daha makul seviyelerde tutuluyor. Fakat iphone 5 bu şekilde bir sistemi desteklemiyor. Yani Türkiye çıkışlı olacak. Bu ne demek fiyatının S3'e göre çok daha fazla olacak demek.

Iphone 5'te 4'e göre göze çarpan birkaç değişiklik boyutu ve ağırlığı, birde görüntü kalitesinin artırılması olmuş. Güzel bir kamera konmuş. Konuşma anlama sistemi geliştirilmiş. Komutunu anlar hale gelmiş tabii Türkçede bu özellik desteklenecek mi meçhul. Yada ücretli mi olacak.

fiyatı 64 GB için 399 dolar makul bir fiyat fakat Türkiye için ne olur bilinmez. buraya gelinceye kadar 10 kilometre yapacak nede olsa. 4S fiyatıyla aynı olacak deniyor fakat bizim Türkler illa fazla yaparlar çünkü 4S fiyatını aşağı çekmezler.

Karar sizin iki ürün var ve ikisinin de kullanıcısı olanlar var bence bu fiyatlara ülkemden telefon almak çok da karlı bir iş değil. Şimdilik eski nokia c6'ya devam edeceğim.

http://sosyalmedya34.blogspot.com/

http://www.ceptelefonmodelleri.org/
http://telefonhaberleri.blogspot.com/
http://urunincelemeleri35.blogspot.com/
http://www.cemrehaber.com/
http://guncelgsmhaberleri.blogspot.com/
http://habersms.blogspot.com/
http://haberturkey1.blogspot.com/



Youtube ve diğer sitelerden video indirme


Video sitelerinden istediğiniz videoları kolaylıkl indirmek için hazılanmış ve tamamen ücretsiz bir program. Ücretsiz fakat kalitesiz değil. Benim gibi kullanıcıların isteklerini fazlasıyla  karşılıyor.
 Videoları ister mp4, isterseniz de ses yani mp3 olarak indirebiliyorsunuz. Youtube'den video indirme  konusunda da oldukça başarılı bunu yanında yukarıda belirtilen video sitelerinin tamamından video indirme yapabiliyorsunuz.
Programı indirmek için http://www.indirbedava.net/

 
LisseForumlari